HTML

Kolbászra várva

2010. május 14-el megalakult az új magyar országgyűlés, kétharmados többséggel. A magam részéről szkeptikus vagyok az elkövetkezendő négy évvel kapcsolatban, én bízom benne, hogy alaptalanul.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Második napja - csendes eső

2010.05.16. 01:51 ATmannn

Bár a tegnap hangosabb volt, hisz egy halom fénykép készült, mára azonban elcsendesült az országgyűlés. Inkább hozott izgalmakat a májusi eső, ami aranyat ér, de ezt meghagyom a meteorológusoknak.

A mai nap igalmas eseményét legfeljebb egy újabb Jobbikos hölgy adta, akiről szintén kiderült, hogy pornózott. Fantasztikus. Mondjuk azt nem értem, hogy miért kell azonnal felkoncolni, ha azóta szánja-bánja tettét. Hülyeséget mindenki elkövethet és ha mindent elmond erről valaki és tényleg bánja, akkor nem hinném, hogy akasztani kellene. Ez a magatartás a keresztényi megbocsátásnak a közelében nincs. Én már Pokorni lemondását sem értettem annak idején. Morálisan akart vezekelni valamiért, amihez igazából neki köze sem volt.

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik pórnő

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbaszravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr832006391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása