HTML

Kolbászra várva

2010. május 14-el megalakult az új magyar országgyűlés, kétharmados többséggel. A magam részéről szkeptikus vagyok az elkövetkezendő négy évvel kapcsolatban, én bízom benne, hogy alaptalanul.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hetedik napja - Toller

2010.05.20. 23:42 ATmannn

Azért van egy-két erős ember kishazánkban, aki az adott területen nagyon jó volt és az emberek párttól függetlenül is talán neki adták volna a szavazatukat. Ilyen volt/lehetett volna Toller, de akárhogy is nézem, ilyennek gondolom Kósa Lajost is. Vannak akik jól csinálják a dolgukat, vagy legalábbis számomra laikus kivülálló szerint jól. Lehet nekik is vannak sötét ügyeik, de ha mindez láthatatlanul és nem bicskanyitogató szinten megy, az ember akár hajlamos megfeledkezni is róla. Az külön plusz pont, ha nincs ilyen. Szóval ilyen emberekre lenne szükség.

Szólj hozzá!

Címkék: kósa polgármester toller

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbaszravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr952022385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása