HTML

Kolbászra várva

2010. május 14-el megalakult az új magyar országgyűlés, kétharmados többséggel. A magam részéről szkeptikus vagyok az elkövetkezendő négy évvel kapcsolatban, én bízom benne, hogy alaptalanul.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Nyolcadik napja - programtalan jövő, programozott múlt

2010.05.21. 23:49 ATmannn

A jó édes kurva életbe már. Most komolyan. Az utóbbi három évben lehetett látni, hogy a FIDESZ fog kormányozni. Az utóbbi pár hónapban lehetett látni, hogy jó eséllyel meg lesz a kétharmad, akkor mi a halál péniszéért nem tudták már kidolgozni a kormányprogramot? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit titkoltak el ennyire. A nagy büdös semmit? Azt ami nem volt? Valóban kikristályozódott program nélkül választották meg őket? Bocsánat, ez nem az ő hibájuk. Ők valóban nem mutatták meg, nem voltak hajlandóak társadalmi vitát kezdeményezni. Viszont hogy lehetett valakiket úgy megválasztani négy évre, hogy azt sem tudjuk mi a francot akarnak majd csinálni (a csillogó szavakon kívül) és hogyan. Kíváncsi leszek, hogy pár nap múlva is, a Fideszes kiscsicskák - akik orrba-szájba kampányoltak ingyen és bérmentve - ennyire boldogak lesznek, merthogy szarban van amúgy az ország, az biztos...

És akkor a múlt: basszus kulcs, hogy még mindig 2006 őszén járunk. Hogy még emberek mindig nem képesek azt belátni, hogy ha a rendőr (függetlenül attól, hogy igaza van, vagy nem) azt mondja, hogy tessék balra elmenni, akkor el kell menni balra és nem jobbra és ezek után csodálkozni azon, hogy kényszerítő eszközöket vetnek be... Gratulálok. Pacifista vagyok, nem szeretem az erőszakot, viszont látható, hogy volt akit nem lehetett másként arra bírni, hogy hagyjon fel egy adott magatartással. S ha valaki nem akart belekeveredni ilyenekbe, állítom, hogy jó messze elkerülhette volna. Ott kellett lenni, mártírnak kellett lenni, hogy ezt is a zászlóra tűzhesse. Az ember egy állat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbaszravarva.blog.hu/api/trackback/id/tr782022411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása